Adrian Porumboiu desfiinţează cartea lui Dumitru Dragomir: Dialoguri de maimuţoi! Omul e nebun

Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei FC Vaslui, consideră că Dumitru Dragomir a scris numai minciuni în cartea sa autobiografică, "Meciurile mele", scoasă recent de sub tipar.

18 nov. 2016, 06:45
Adrian Porumboiu desfiinţează cartea lui Dumitru Dragomir: Dialoguri de maimuţoi! Omul e nebun

Nu pot să cred!! Omul e bolnav, e grav. Păi spune că banii de la el au intrat în firmele mele? Mănîncă rahat! Cum să spună așa ceva? Auzi, mi-a dat el bani și s-au dus la firmele mele. Stai în banca ta, Mitică. Nu mă supăra! Omul e dus cu pluta. Cine e el, eu am băgat bani! Am băgat peste 40 de milioane de euro. Din cauza lui și a lui Mircea Sandu am pierdut titluri și bani. Auzi, mă acuză el, doar el știe să facă treabă în lumea asta!!

Auzi, a mai spus că mi-e rușine că nu l-am votat și m-am ferit de el! Dacă tot inventează, măcar să o facă ca lumea. Sînt gogomănii ce spune. Cum să relatezi un dialog cu mine, în care eu spun ”fugi de-a vaca”?! Omul fabulează. Dar crede cineva ce scrie el?„, a spus Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro, ca reacţie la cele scrise despre el în carte, de Dumitru Dragomir, care l-a acuzat că l-a susţinut pe Gino Iorgulescu la şefia LPF.

Citeşte şi Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE. „Am făcut 16 vile pe terenul ăla!”

De asemenea, Porumboiu nu crede nici varianta lui Dragomir cum că Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj, i-a oferit 20 de milioane de euro mită, pentru drepturile tv din Liga 1. „Și de Paszkany. Ce a scris el acolo… Dialoguri de maimuțoi. Alea cu Paszkany. Numai că Paszkany nu este un maimuțoi. Dar de ce spune acum de Paszkany, după trei ani? Eu m-am certat cu Paszkany atunci cînd era tare, atunci cînd ăștia, în frunte cu Mitică, tremurau în fața lui, erau sub mese. Acum văd că toți dau în el, că nu mai are puterea de atunci. De ce să dau eu acum în el, cum face Mitică? Îmi spunea mereu că el nu se bagă pe Paszkany, că îi este frică de el. Tremura de frica lui„, a mai spus Porumboiu.