Adriana Săftoiu acuză „tacticile” de discreditare ale lui Traian Băsescu: A cerut dosarul meu MEDICAL

Adriana Săftoiu a declarat, într-o emisiune televizată, că Traian Băsescu s-a interesat de dosarul său medical, acuzându-l pe fostul prşedinte că i-a încălcat dreptul la intimitate.

25 mai 2015, 07:56
Adriana Săftoiu acuză „tacticile” de discreditare ale lui Traian Băsescu: A cerut dosarul meu MEDICAL

După ce a lansat volumul „Cronică de Cotroceni”, Adriana Săftoiu a continuat şirul dezvăluirilor într-o emisiune televizată.

Adriana Săftoiu a relatat astfel că Traian Băsescu a cerut dosarul său medical.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, REACŢIE DURĂ după dezvăluirile Adrianei Săftoiu: Sunt mulţi oameni amărâţi în ziua de azi

„Cât ai fi de președinte, să-și bagi nasul în dosarul meu medical, mi s-a părut o lipsă de respect față de demnitatea umană. (…)

Eu eram deja aproape de final, era o tensiune între mine și președinte. Tactica e să discreditezi omul înainte ca să apuce el să spună ceva. Se căutau… și sunt convinsă că sistemul ăsta funcționează și acum. Dacă aș ști că s-a oprit la mine, aș spune că a fost o problemă personală între mine și Traian Băsescu. Dar de unde? Acesta este sistemul din România, care poată să compromită un om, scormonindu-i în trecut și permițându-i să scoată la vedere chiar și o boală medicală”, a declarat Adriana Săftoiu, la Digi24.

Săftoiu a mai spus că Traian Băsescu a început să facă greșeli din momentul în care a început să vorbească despre el ca un șef de stat decât ca un președinte.

„E o mare diferență să fii președintele țării și să te numești șeful statului”, a arătat Adriana Săftoiu.

CITEŞTE ŞI DETALII PICANTE despre relaţia Elenei Udrea cu Traian Băsescu, descrise de Adriana Săftoiu în cartea sa