Adrian Sînă a fost prădat de hoţi. Este mai sărac cu 10.000 de lei

Adrian Sînă încheie anul cu supărare, şi asta după ce hoţii i-au călcat pragul studioului de înregistrări, furându-i bunuri în valoare de 10.000 de lei. Printre cele furate se numără şi un calculator în care Adi stoca toate piesele ce urmau a fi lansate anul viitor.

RomaniaTV.net
29 dec. 2014, 14:14
Adrian Sînă a fost prădat de hoţi. Este mai sărac cu 10.000 de lei

Vestea că i-a fost spart studioul de înregistrări a venit ca un trăsnet pentru Adrian Sînă, mai ales că incidentul s-a produs când cineva se afla în interiorul studioului.

Se pare, că hoţii mai trecuseră prin studioul de înregistrări sau au venit cu temele bine pregătite de acasă, pentru că ei au ştiut exact ce trebuie să fure.

Instanţa a decis. Află cine va păstra numele Akcent

Imediat după incident, Adrian a sunat la poliţie şi a reclamat spargerea, iar acum tot ce îşi doreşte este ca hoţii să fie prinşi, iar astfel să i se înapoieze bunurile, mai ales computer-ul în care avea hituri-le anului 2015.

„Studio-ul nostru este format din mini 4 studiouri şi se află într-o casă cu etaj. Un coleg de-al meu venise acolo să lucreze şi a lăsat uşa descuiată. Se pare că în acest timp, hoţul a intrat din stradă în curte, apoi în casă şi a luat calculatorul. Aveam single-ul nou Akcent, o piesă cu Lidia Buble şi multe alte proiecte importante. Avem copii la ele, dar nu în detaliu.

La plecare, Dan a observat ce s-a întâmplat, a chemat poliţia, s-au luat amprente. Din păcate, nu am avut camere de supraveghere, dar căutăm imagini pe cele amplasate în zonă. Nu este vinovat colegul meu, este vorba de o rutină, pentru că nici eu nu încuiam uşa când veneam la studio”, a declarat Adrian Sînă imediat după producerea accidentului.

Cu toate că acest incident i-a stricat toată vacanţa de iarnă, artistul nu-şi va anula excursia. El va pleca împreună cu iubita lui, Anca Serea în Egipt, unde va îmbina plăcutul cu utilul. În noaptea dintre ani, Adrian Sînă va susţine un concert la Sharm el-Sheikh, pentru care va încasa peste 10.000 de euro, dar va avea timp liber pentru relaxare alături de iubita lui, scrie SpyNews.

Citeşte şi  Adrian Sînă şi Anca Serea, nuntă în secret? Cântăreţul a postat poze cu ei îmbrăcaţi în mire şi mireasă