Adrian Ţuţuianu, un nou atac la Dragnea: „Nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”

Noi înregistrări explozive din şedinţa trădării din PSD. De data aceasta, în colimatorul lui Adrian Ţuţuianu au intrat Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, iar liderul PSD Dâmboviţa s-a lăudat că i-a pus la punct pe aceştia la Comitetul Executiv. "Nimic mai fals", spun Manda şi Vasilescu, care, în direct la România TV, au explicat că Ţuţuianu doar bravează.

RomaniaTV.net
11 oct. 2018, 06:42
Adrian Ţuţuianu, un nou atac la Dragnea: „Nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”

„Au mai luat cuvântul, ca să stiti, Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce. I-am zis cam așa: pe vremea comuniștilor era un dicton cam așa: fie prostul cât de prost, mintea vine după post. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepti. A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții”, spunea Ţuţuianu.

Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu au comentat înregistrările la România TV.

Claudiu Manda: Înţeleg că dânsul era zmeu, ne dădea răspunsuri la toţi. A zis nasoalele alea despre Vasilescu?…Nu, nu a existat o astfel de exprimare în CEx…Şi în cazul meu n-a existat o replică în ce priveşte reacţia domniei sale. 

Citeşte şi:  Războiul continuă în PSD, noi înregistrări-bombă. Ţuţuianu, atac la Lia Olguţa Vasilescu şi la Ioana Bran

Olguţa Vasilescu: Vă asigur că dacă ar fi fost aşa ceva, nu aveam nevoie de niciun bărbat să mă apere. Dar înţeleg, Adrian Ţuţuianu e mai viteaz între colegii lui de la Dâmboviţa, dar vă asigur că discuţia nu s-a purtat în termenii aceştia.

Următorul pe lista lui Ţuţuianu a fost liderul PSD Liviu Dragnea. La întâlnirea cu primarii, Adrian Ţuţuianu l-a lăudat pe Paul Stănescu, numărul 2 din partid, care l-ar fi atacat pe Dragnea.

Citeşte şi:  Războiul continuă în PSD, înregistrare-bombă. Ţuţuianu: „PSD-un partid de maimuţe. Iohannis îl bate de-l zvântură pe Dragnea” VIDEO

A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu ,,ar’metica’’. Paul a spus așa: băi ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oras. Și dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni.

Şi aici este o exagerare, a mai spus Lia Olguţa Vasilescu, iar ministrul Muncii anunţă că, cel mai probabil, situaţia lui Adrian Ţuţuianu va fi discutată în următorul Comitet Executiv PSD.