Adriana Bahmuţeanu a făcut anunţul. Silviu Prigoană a spus DA pentru a şaptea oară

Silviu Prigoană a fost mire pentru a şaptea oară. Afaceristul s-a însurat cu Mihaela, iubita lui, iar nunta s-a ţinut tocmai în Las Vegas, departe de ochii curioşilor. Prigoană a fost dat de gol chiar de fosta soţie, care a dezvăluit într-o emisiune că milionarul şi-a refăcut viaţa.

04 mai 2016, 08:20

Silviu Prigoană şi-a găsit, în sfârşit, liniştea, informează România TV. Afaceristul s-a căsătorit cu iubita sa, Mihaela, fiind acum la al şaptelea mariaj.

„Bă, dacă mă cere, să ştii că eu sunt pentru. Am o relaţie superbă, crede-mă, este foarte frumoasă”, declara Silviu Prigoană. Omul de afaceri şi Mihaela s-au cunoscut anul trecut în Republica Dominicană, unde au fost naşi la o nuntă. S-au plăcut din prima şi au devenit de nedespărţit.

Citeşte şi Iubita lui Prigoană DEZVĂLUIE adevăratul motiv pentru care stă cu omul de afaceri: Sunt fericită că Silviu este avut

Deşi nunta a fost ţinută în mare secret, Prigoană avea deja în minte un loc ideal pentru ceremonie. 

„A fost foarte cald la Punta Cana, ne-am hotărât că, dacă facem nunta, o facem la Polul Nord, în contrapartidă, păi nu? Într-o destinaţie exotică…unde faceţi, mă? La Polul Nord”, spunea Silviu Prigoană.