Adriana Bahmuţeanu, filmată în timp ce FUMA pe balconul spitalului

Adriana Bahmuţeanu a fost filmată în timp ce fuma în balconul salonului unde este internată. Prezentatoarea tv a fost surprinsă de paparazzi Cancan fumând la nici 24 de ore de la operaţie. Silviu Prigoană a declarat pentru emisiunea Cancan.ro, difuzată de România TV, că nu este îngrjiorat deloc de sănătatea soţiei sale, care nu ar avea nicio problemă serioasă. În plus, omul de afaceri crede că soţia lui îi face farmece.

04 aug. 2014, 12:45
Adriana Bahmuţeanu, filmată în timp ce FUMA pe balconul spitalului

Adriana Bahmuţeanu se luptă de ceva vreme cu o hernie ombilicală, iar joi vedeta ar fi suferit o intervenţie chirurgicală. Soţul ei, Silviu Prigoană, spune că prezentatoarea tv nu şi-a făcut decât nişte operaţii estetice.

„Am ieşit şi eu şi am fumat o ţigară pe balconul respectiv. Nu aveam cum să fiu îngrijorat pentru nişte operaţii estetice. A şi dat un sincron la intrarea în spital cu o faţă schimonosită şi spunea că are dureri cumplite şi cu toate că dimineaţa a plecat de acasa foarte veselă”, a declarat Silviu Prigoană.

În aceeaşi zi, Adriana a apărut şi în emisiunea pe care o prezintă.

Citeşte şi Telenovela Prigoană-Bahmuţeanu: „Mi-a spus că mă iubeşte, că nu poate trăi fără mine”

Şi chiar dacă Silviu Prigoană este încă supărat că soţia lui nu l-a anunţat că se operează, s-a dus şi a vizitat-o- în fiecare zi.

„Joi seară am fost la 5.30 cu copiii, am luat flori să ducem mamei. Mi s-a spus că este în operaţie, am lăsat florile la recepţie. Zilnic…am fost şi am dus copiii. Joi s-a operat, vineri de dimineaţă am mers din nou cu copiii la spital, am intrat în salon cu copiii. Sâmbătă ne-am întors de la mare, am făcut 500 km dus-întors cu copiii să vină la mama lor la prnaz şi i-am dus flori”, a adăugat Prigoană.

Prigoană i-a adus flori soţiei chiar dacă, mai nou, bănuieşte că aceasta…îi face farmece.

„Eu m-am dus să îmi iau o rezervă la stilou, rezervele ţinându-le în biroul Adrianei şi când am deschis am găsit o carte cu vrăji şi sare pe scări. Am găsit la fotoliu nişte sare şi păr pus la colţuri, sub covor era sare, sub pat în dormitor şi lumanarea picurată pe acolo”, a spus Prigoană.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, viaţa din spatele camerelor. Ce planuri au pentru VARĂ