Adriana Bahmuţeanu l-a înşelat pe Silviu Prigoană cu un senator. „Am dovezi că m-a înşelat”

Reproş după reproş în scandalul fără oprire dintre Silviu Prigoană şi fosta lui soţie. Omul de afaceri o acuză pe prezentatoarea TV că l-a înşelat cu un senator în timp ce erau căsătoriţi. În schimb, şi ea îl acuză pe Prigoană că a călcat strâmb. Totul, în timp ce amândoi continuă să se lupte în instanţă pentru custodia exclusivă a copiilor.

25 iul. 2015, 06:49

Silviu Prigoană susţine că fosta sa soţie l-a trădat cu un politician, informează România TV. „Am dovezi că m-a înşelat cu un senator. Acest lucru s-a întâmplat între prima şi a doua căsătorie a noastră. A vrut să mă ameninţe cu nişte interlopi. Am pus SRI-ul să îmi dea conversaţiile să am dovadă că ea a fost”, spunea Silviu Prigoană.

Citeşte şi Declaraţia şocantă a lui Silviu Prigoană despre Adriana Bahmuţeanu. Ce a spus despre mama copiilor săi

În schimb, fosta soţie a lui Silviu Prigoană ripostează. Ea spune că nu a călcat strâmb niciodată şi că ea a fost cea înşelată. Scandalul dintre cei doi nu se opreşte, mai ales că cei doi îşi dispută custodia copiilor. Prigoană îşi acuză fosta nevastă că îi neglijează pe cei mici, după ce s-a întors dintr-o vacanţă cu ei în Germania. „Nu se poate să îţi trimiţi copiii fără periuţă de dinţi, pijama, fără schimb, ştiind că stau 20 zile. Noroc că le-am cumpărat haine de 5000 euro pentru copii”, a declarat Silviu Prigoană. 

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu a RECUNOSCUT: „Da, am operaţie la sâni”

Până acum, prezentatoarea TV a câştigat custodia copiilor, iar Silviu Prigoană are dreptul să petreacă două weekenduri cu cei mici. Cei doi au divorţat pentru a patra oară.