Adriana Bahmuţeanu ar putea suferi de Sindromul Sjorden, o boala rară a sistemului imunitar

Adriana Bahmuteanu traverseaza un moment foarte dificil, dupa ce fostul ei sot, Silviu Prigoana, a plecat in vacanta impreuna cu copiii.

06 iul. 2015, 13:29

Inainte sa plece de acasa, Adriana i-a dat lui Maximus, fiul ei cel mare, un telefon cu roaming si l-a instruit sa raspunda de fiecare data cand il suna, pentru a fi mereu la curent cu ce fac si cum se simt copiii, scrie wowbiz.ro. Dupa ce baietii au plecat cu tatal lor, Adriana a incercat zadarnic sa ia legatura cu acestia. „Telefonul suna de cateva ori, dupa care cineva respinge apelul. Adriana e convinsa ca telefonul nu mai e la fiul ei, pentru ca acesta nu i-ar respinge apelurile”, a declarat o prietena a vedetei.

Citeşte şi Silviu Prigoană a făcut o criză de nervi la TV: „Nu ţi-e rusine, fă, scroafa dracu!”

In acest moment, Adriana este pur si simplu disperata ca nu stie nimic de copiii ei. „Weeekendul asta trebuia sa mearga pe litoral, la un targ de haine, insa si-a dat seama ca nu poate conduce pana la Constanta. E ca o leguma, sta in casa cu telefonul in mana, sperand ca o sa primeasca o veste de la cei mici. E in depresie! Ia pastile cu pumnul, seara trecuta a luat vreo 4 diazepame ca sa poata dormi. Nu stiu daca va rezista in ritmul asta pana pe 20 iulie, cand trebuie sa se intoarca cei mici”, ne-a mai declarat prietena Adrianei.

Ce este ciudat este ca dupa toate lucrurile prin care a trecut, Bahmu si-a pierdut pur si simplu capacitatea de a varsa lacrimi. „Nu mai poate sa planga. De vreo 6 luni, de cand au aparut iar problemele cu fostul ei sot nu mai poate sa verse o lacrima. Cred ca are un blocaj, ceva. Oricum, asta e mai rau, pentru ca se consuma foarte mult pe interior”, a incheiat sursa noastra.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu pune în pericol viaţa copiilor. Vedeta şi-a băgat copiii în portbagaj VIDEO ŞOCANT

Conform specialistilor, Adriana Bahmuteanu ar putea suferi de Sindromul Sjorden, o boala rara a sistemului imunitar, care afecteaza glandele exocrine, ajungand sa le distruga. Glandele exocrine sunt organe care produc secretii, precum glanda lacrimala, salivara sau glandele care secreta sucuri digestive. Nu se cunosc inca cauzele acestei boli.