Adriana Iliescu, în faţa instanţei pentru a-şi recupera averea de la bunici

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, va ajunge în faţa judecătorilor din Vâlcea, unde are un proces pe rol, pentru redobândirea averii lăsată moştenire de la bunici.

RomaniaTV.net
12 oct. 2015, 09:18
Adriana Iliescu, în faţa instanţei pentru a-şi recupera averea de la bunici

Adriana Iliescu speră să câştige procesul civil deschis pe numele verişoarelor sale, după ce acestea ar fi vândut partea ei de casă lăsată drept moştenire de la bunici.

Adriana Iliescu nu este pentru prima dată când încearcă să îşi plimbe rudele prin Instanţă. Mai exact, la prima cerere de deschidere a unui dosar penal pe numele verişoarelor ei, magistraţii i-au respins cererea ca fiind nefondată, informează SpyNews.ro.

„Eu sper că se vor termina şi voi câştiga. Problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri.

Nu e uşor deloc. Pensia mea este foarte mică şi abia am să-i dau Elizei. Practic, îmi iau de la gură ca să-i dau ei. Ea are prioritate şi nu vreau să se simtă prost sau să râvnească la alţi copii. Ea nu cere.

Este deja mare şi ştie care sunt limitele, ştie când se poate şi când nu. De multe ori, mi-e milă de ea, pentru că simt că şi-ar dori mai mult, dar nu îndrăzneşte să ceară”, declara în urmă cu ceva timp, Adriana Iliescu.

Citeşte şi  Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din lume, cerută în căsătorie. Un bărbat doreşte să ajungă la inima Adrianei Iliescu