Adriana Iliescu, cea mai BĂTRÂNĂ mamă din lume, la cea de-a 12-a ANIVERSARE a fiicei sale, Eliza. Cum a petrecut FOTO

Adriana Iliescu, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a adus pe lume primul copil la aproape 67 de ani, a celebrat ieri cea de-a 12-a aniversare a fiicei sale, Eliza.

17 ian. 2017, 09:53
Adriana Iliescu, cea mai BĂTRÂNĂ mamă din lume, la cea de-a 12-a ANIVERSARE a fiicei sale, Eliza. Cum a petrecut FOTO

Iată că după 12 ani, Adriana Iliescu reușește încă să fie alături de copilul adus pe lume atât de spectaculos și controversat, scrie wowbiz. Fetița-record a fost sărbătorită la școală, de colegi, iar mai apoi mama ei a așteptat-o acasă, unde a surprins-o cum a știut mai bine.

Citeşte şi Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, detalii cutremurătoare despre înmormântare

Eliza s-a bucurat de toate darurile primite și a mărturisit că este nedespărțită de pian și de papagalul Pickie, care îi sunt cei mai apropiați prieteni.

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în luna decembrie a anului 2004, când știrea că românca a rămas însărcinată la vârsta de 66 de ani făcea înconjurul lumii. La acea dată, aceasta figura în istoria medicinei moderne drept cea mai în vârstă femeie care urma să nască.

Citeşte şi Cum arăta Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, în tinereţe FOTO

La 16 ianuarie 2005, ea a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana Iliescu și a intrat în „Cartea Recordurilor” cu titlul de cea mai în vârstă mamă.