Adriana Iliescu, gest cutremurător: „Mi-am cumpărat deja sicriul”

Ajunsa la varsta de 77 de ani, Adriana Iliescu constientizeaza ca sfarsitul ii este din ce in ce mai aproape. Tocmai de aceea, ea s-a pregatit asa cum trebuie, dorind ca fiica ei sa nu treaca prin momente si mai dificile.

03 sept. 2015, 13:22
Adriana Iliescu, gest cutremurător: „Mi-am cumpărat deja sicriul”

In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica.

Citeşte şi Imagini nemaivazute cu Adriana Iliescu şi fiica sa. Cum o învaţă pe Eliza să dea piept cu viaţa FOTO

Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura. Insa, pentru ca se apropie cu pasi repezi de varsta de 80 de ani, dar si pentru ca este constienta ca nu va trai o vesnicie, Adriana Iliescu vrea ca totul sa fie in ordine atunci cand ea nu va mai fi, cu atat mai mult cu cat nu vrea ca fiica ei sa treaca prin momente dificile.

Astfel, cea mai batrana mama din Romania si-a cumparat de cativa ani buni un loc de veci, dar si toate cele necesare pentru inmormantare, printre care si un sicriu, scrie Cancan.

Adriana Iliescu a intrat în „Cartea Recordurilor” dar nimeni nu ştie ce ULTIMĂ DORINŢĂ are