Adriana Iliescu: „Normal că o mai las şi cu prietenele la mall, la patinoar, că doar n-o să o cresc sălbatică”

Adriana Iliescu îşi apără fiica, după ce s-a spus că fiica ei a început să chilească de la ore pentru a merge la mall cu fetele. Adriana Iliescu a negat cu vehemenţă faptul că fiica ei, Eliza, nu se mai ocupă de şcoală şi a început să absenteze.

21 apr. 2017, 08:54
Adriana Iliescu: „Normal că o mai las şi cu prietenele la mall, la patinoar, că doar n-o să o cresc sălbatică”

„Cu ajutorul lui Dumnezeu suntem bine, am petrecut frumos de Paste. Un pic triste de cele ce auzim ca s-ar fi scris despre noi in ziare, ca Eliza lipseste de la scoala, dar vom rezolva si aceasta probleme. Normal ca nu lipseste! Eliza e clasa a 7-a, cum ar putea sa absenteze?!

Merge si ea la patinoar cu fetele, cu prietenele ei dupa orele de curs si lumea a inceput sa comenteze. Directoarea si diriginta ei s-au revoltat foarte tare cand au vazut ce minciuni se spun despre Eliza. Tot dansele m-au oprit sa nu dau publicatia respectiva in judecata. Cum sa-si permita sa vorbeasca asa despre copilul meu?! Stiu ei cat de minunata este fata mea si ce copil am?! Normal ca o mai las si cu prietenele la mall, la patinoar, ca doar n-o sa o cresc salbatica. Dar sa stiti ca mereu sunt insotite de un adult, un parinte”, a declarat Adriana Iliescu pentru stirilekanald.ro.