Adriana Iliescu şi-a scăpat fiica de sub control. Uite ce mesaje postează pe Facebook şi cum plănuieşte să chiulească

Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mama, de profesie profesor universitar, este foarte strictă atunci când vine vorba despre educaţia fiicei sale. Consideră că generaţiile de tineri de astăzi au un comportament deviat, nu mai citesc, nu învaţă atât cât ar trebui şi petrec marea majoritate a timpului pe calculator, fie cu ochii la televizor.

28 mart. 2017, 10:45

Deşi Eliza a împlinit anul acesta 12 ani, ea nu are telefon, tableta, laptop, are voie o singură oră pe zi la televizor si nu a mâncat niciodată la fast food, scrie cancan.ro. Ţinând cont de toate aceste restricţii, ultimele sale postări de pe Facebook ne-au cam luat prin surprindere.

Citeşte şi Fiica celei mai bătrâne mame din România a şocat internetul. Eliza este de nerecunoscut

Copila a distribuit mesajul „Hai să invadăm netul cu #mataebetivan”, iar colegii s-au amuzat copios. Mai mult decât atât, când vine vorba de chiulit, Eliza nu ezită şi răspunde afirmativ când vine vorba să înlocuiască ora de geografie cu o ieşire la picnic.

Citeşte şi Adriana Iliescu, cea mai BĂTRÂNĂ mamă din lume, la cea de-a 12-a ANIVERSARE a fiicei sale, Eliza. Cum a petrecut FOTO

În 2005, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetiţă, la vârsta de 62 de ani, după o înseminare artificală. Ea a născut în condiţii optime, iar Eliza a primit nota zece la naştere. Gestul profesoarei de a deveni mamă la o vârstă atât de înaintată a fost îndelung criticat de o ţară întreagă. Au trecut doisprezece ani de atunci, iar cele două, mamă şi fiică, au o relaţie extraordinară. Au grijă una de cealaltă, nu mănâncă niciodată separat, nu se culcă supărate şi fac seară de seară câte o plimbare lungă.