UPDATE Alarmă falsă pe aeroportul Los Angeles! Poliția a arestat un bărbat costumat în Zorro

Aeroportul din Los Angeles a fost duminică parțial închis ca urmare a unor informații privind posibile focuri de armă trase pe aeroport. Reprezentanţii aeroportului au declarat însă că informaţiile apărute sunt neverificate, relatează AFP și Reuters.

29 aug. 2016, 05:44
UPDATE Alarmă falsă pe aeroportul Los Angeles! Poliția a arestat un bărbat costumat în Zorro

UPDATE Un bărbat în costum de Zorro a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles în urma unei alerte false privind posibile focuri de armă în cursul nopții de duminică spre luni, autoritatea aeroportuară confirmând reînceperea operațiunilor după ce toate terminalele au fost percheziționate și declarate sigure, informează AFP și CNN.

‘Informațiile privind focuri de armă la LAX (codul aeroportului din Los Angeles — n.red.) s-au dovedit a fi doar zgomote puternice. Nu au existat focuri de armă, nici răniți. Ancheta continuă pentru localizarea sursei’ acestor zgomote, a scris pe contul de Twitter un purtător de cuvânt al poliției din metropola californiană, Andy Neiman.

Administrația aeroportului din Los Angeles a precizat, tot pe Twitter, că ‘un individ costumat în Zorro a fost reținut de poliție’ și că mai multe terminale au fost percheziționate, declarate sigure și apoi redeschise.

Administrația anunțase anterior că sectoarele de plecări și sosiri ale terminalului central fuseseră închise.

Mai multe persoane au sunat la 911, luni dimineata, si au povestit ca au auzit focuri de arma pe aeroportul din Los Angeles.

Politia din Los Angeles a anuntat ca nu a fost tras niciun foc de arma si ca a fost vorba doar de niste „zgomote puternice”. Aceasta a mai anunțat, într-un mesaj pe Twitter că a deschis o anchetă în legătură cu informațiile neconfirmate potrivit cărora pe aeroport ar fi fost trase focuri de armă.

Într-un al doilea mesaj pe Twitter, poliția a precizat că face cercetări pe aeroport și că sunt luate toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea publică.

Aeroportul din Los Angeles este al treilea ca mărime din SUA.