Aeroportul Internaţional din Cluj se va închide în luna mai pentru lucrări de reparaţii la pistă

Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca se va închide, în perioada 7-13 mai, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii la pista de aterizare-decolare, iar în acest interval o parte a curselor aeriene vor fi operate de la Sibiu şi Târgu Mureş, altele fiind anulate.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 11:37
Aeroportul Internaţional din Cluj se va închide în luna mai pentru lucrări de reparaţii la pistă

Potrivit unui comunicat de presă postat, marţi, pe site-ul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, având în vedere lucrările de reparaţii care vor fi executate la pista de decolare-aterizare, traficul aerian pe aeroportul clujean va fi suspendat în perioada 7 mai, ora 8.00 – 13 mai, ora 18.00.

„Începând cu 13 mai, ora 18.00, traficul va fi reluat conform orarului obişnuit. Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene”, se arată în documentul citat.

Directorul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, marţi, că, în perioada în care aeroportul va fi închis, o parte a curselor aeriene vor fi mutate pe aeroporturile din Sibiu şi Târgu Mureş, iar altele vor fi anulate.

„În cadrul lucrărilor de reparaţii vor fi schimbate circa 120 de dale de beton ale pistei, costul lucrărilor ridicându-se la 1,6 milioane de lei”, a spus Ciceo.