Afacerist şantajat de fosta amantă

Un cuplu din Târgu Jiu a ajuns după gratii după ce a şantajat un om de afaceri. Motivul îl reprezintă o posibilă relație pe care omul de afaceri ar fi avut-o cu tânăra de 20 de ani, aceasta susținând că este însărcinată.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 11:11
Afacerist şantajat de fosta amantă

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii gorjeni. Cei doi sunt acuzați că l-ar fi șantajat pe omul de afaceri Mihai Bârsescu, de la care fi pretins suma de 27.000 de euro. Tânăra ameninţa că ar avea imagini compromițătoare pe care voia sa i le arate soției afaceristului.

Omul de afaceri in varsta de 60 de ani a cerut sprijinul poliției, care a organizat un flagrant.

Mihai Bârsescu este un om de afaceri cunoscut. Acesta figura în anul 2008 într-un dosar penal, ca inculpat acuzat de evaziune fiscală, alături de el fiind cercetat penal și Dumitru Udroiu, fostul șef al Finanțelor Gorj. Mihai Bârsescu a deținut două fabrici de băuturi alcoolice în Târgu Jiu, potrivit igj.ro

În anul 2006, Mihai Bârsescu a cumpărat cu peste 22 miliarde de lei o suprafață de teren de 15.000 metri pătrați, în urma unei licitații organizate de Primăria Târgu Jiu. Terenul era vizat și de o firmă austriacă, planul acesteia fiind de a ridica un mall.

În urmă cu doi ani, o clădire și un teren deținute de familia Bârsescu pe strada Victoria din Târgu Jiu au fost cumpărate, iar pe acest amplasament s-a ridicat un centru comercial.

Citeşte şi Un cunoscut afacerist a murit într-un accident teribil. El se întorcea de la o partidă de vânătoare