Află când se deschide Roata Mare din Herăstrău

Roata Mare din Herăstrău ar urma să fie funcţională la sfârşitul acestei luni, anunţă proprietarii noului parc de distracţii din nordul Capitalei. În noul parc de distracţii, bucureştenii vor găsi bumper boats, bumper cars şi un trenuleţ ce va face turul parcului.

30 aug. 2015, 11:32
Află când se deschide Roata Mare din Herăstrău

Firma care efectuează lucrările la roată a montat deja noua instalație, un disc cu diametrul de 25 de metri și în care există 18 mini dirijabile, potrivit b365.ro.

În fiecare dintre ele pot lua loc maxim șase persoane. În jur a fost creat un adevărat parc de distracții, unde copiii vor găsi printre altele un carusel și un turnuleț cu scaune, care îi va duce la câțiva metri înălțime, de unde îi va aduce jos cu o viteză amețitoare.

CITEŞTE ŞI Un nou parc de distracţii pentru bucureşteni. În Herăstrău, cea mai mare roată din ţară

Lucrările au început luna trecută, iar conform autorizației de construire nr. 351 din 7 iulie 2015, ar fi trebuit terminate abia în iulie 2016. Fiind o zonă foarte populară, cu mii de părinți și copiii care își petrec weekend-urile aici, lucrările au fost accelerate pentru a se putea deschide parcul din această vară.

Beneficiarii proiectului sunt Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) și firma SC Britta Trading SRL. Practic, ALPAB oferă terenul, iar Britta Trading realizează investiția și administrează noul parc de distracții.