Află care au fost ULTIMELE CUVINTE ale lui Florin Cioabă. Dezvăluiri despre cum a fost tratat în Turcia

Fiii lui Florin Cioabă au prezentat în cadrul primei conferinţe de presă de când au devenit regi ai comunităţii rome cum a fost tratat tatăl lor după infarctul suferit în Turcia şi care au fost cauzele care au dus la moartea acestuia.

28 aug. 2013, 09:57
Află care au fost ULTIMELE CUVINTE ale lui Florin Cioabă. Dezvăluiri despre cum a fost tratat în Turcia

Daniel, fiul cel mic al răposatului Rege Cioabă, a explicat presei care au fost ultimele cuvinte ale fostului lider al romilor înainte ca starea lui de sănătate să se agraveze: „Să ai grijă de copii. Daniel, ai grijă de copii şi de familie„.

Fiii lui Florin Cioabă au afirmat că vor discuta cu medici specialişti în cardiologie pentru a afla dacă modul în care a fost tratat tatăl lor reprezintă un caz de malpraxis sau nu.

„Vreau să văd că dacă ceea ce cred eu, dacă ce s-a întâmplat acolo a fost un caz de malpraxis sau nu. Când voi avea o confirmare îi voi chema în judecată. Nu pentru a câştiga ceva, ci pentru a face dreptate şi pentru a trage un semnal de alarmă să înţeleagă cei din clinicile din Turcia sau din alte ţări că prima dată când cineva vine cu salvare prima dată trebuie să-şi salveze viaţa, nu să te caute de bani„, a declarat Dorin Cioabă.

Citeşte şi Ultima fotografie cu Florin Cioabă în viaţă. Poza a fost făcută chiar în Antalya

Daniel Cioabă, cel care a fost alături de Florin Cioabă când acesta a suferit preinfarctul, a dezvăluit că tatăl lui nu a primit îngrijirile medicale necesare stării lui de sănătate până când nu a fost prezentată o dovadă a plăţii către clinică.

Îl ţineau pe targă, nu îi administrau niciun medicament până când nu am virat eu bani în cont. Primea doar oxigenul, au stabilit ce probleme are şi nu îi dădeau nimic până când nu am avut confirmarea că am făcut plata. Dacă nu aveam banii cred că îl dădeau afară cu targa„, a explicat Daniel Cioabă.

Dorin Cioabă a făcut dezvăluiri îngrijorător de incriminatoare pentru medicii de la clinica unde s-a aflat internat în primele zile tatăl său.

Citeşte şi Dorin Cioabă, despre moartea tatălui său: A fost un caz de MALPRAXIS şi pot dovedi cu acte

„Când am ajuns la Institutul inimii, am ajuns cu tatăl meu aproape mort pentru că primul spital l-a măcelărit practic. I-au făcut acea intervenţie prin care i-au provocat un stop cardiac, după două zile au mai urmat vreo 4 sau 5 stopuri cardiace. Cei de la clinică cunoaşteau Institutul Inimii şi ştiau că tatăl meu avea o şansă dacă era transferat acolo, dar nu ne-au spus nimic decât când a venit un medic, care nu venise până atunci, care m-a luat deoparte şi mi-a zis: „Domnul Cioabă, nu îl mai ţine pe tatăl tău aici. Du-te repede la spital (Institutul Inimii, n.r.) şi caută-l pe profesorul nu ştiu cum pentru că tatăl tău nu mai poate fi salvat decât dacă are o inimă artificială”. Şi l-am întrebat de ce nu mi-aţi spus opţiunea asta de 3 zile şi a zis „Eu v-am spus-o acuma şi nu mă învinuiţi că nu am fost până acum aici”, a povestit Dorin Cioabă.