Află care este cea mai mare SUFERINŢĂ a Andreei Mantea. Anunţul a fost făcut de Dragobete

Deşi este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc, Andreea Mantea pare a fi blestemată, deorece nu poate reuşi să îşi găsească marea dragoste pe care să o trăiască până la sfârşitul vieţii. Cu toate că este însărcinată în aproape şase luni, fosta "Burlăciţă" suferă enorm că în momentul de faţă este o viitoare mămică singură. Această dezamăgire, din păcate, este punctată tot mai des de prezentatoare ori de câte ori are ocazia.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 09:09
Află care este cea mai mare SUFERINŢĂ a Andreei Mantea. Anunţul a fost făcut de Dragobete

Andreea Mantea trece prin cea mai specială perioadă a oricărei femei, şi anume de acea de a fi însărcinată. Pentru că prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” s-a despărţit de tatăl viitorului copil, suferinţa din această perioadă este tot mai apăsătoare.

Andreea Mantea a dat vestea ÎN DIRECT. „Am de făcut un anunţ!”. Mesaj EMOŢIONANT

Recent, s-au sărbătorit Dragobetele, iar asta ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie în viaţa oricărei persoane care iubeşte necontenit, însă, pentru că Andreea Mantea este singură, vedeta a fost foarte supărată. Lucru care a fost evident şi în emisiunea specială de Dragobete „Mireasă pentru fiul meu”, unde Andreea Mantea a declarat că: „Nu se lipeşte dragostea de mine ca dracu’ de tămâie!”, scriu cei de la SpyNews.

Citeşte şi  S-a aflat motivul DESPĂRŢIRII dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan