Află care este cel mai bine păzit secret al Giuliei Huidu

Dacă mai toată lumea credea că relaţia dintre Giulia Huidu şi Vlad Huidu este pe cale să se termine brusc, cei doi au anunţat că nu se va întâmpla nimic rău, ba mai mult vor deveni părinţi pentru a doua oară. Din acel moment toată lumea a fost mereu cu ochii pe Giulia pentru a afla sexul celui de-al doilea copil, deoarece artista nu a dorit să facă public nimic despre această situaţie.

03 feb. 2015, 12:46
Află care este cel mai bine păzit secret al Giuliei Huidu

Giulia Huidu, soţia lui Vlad Huidu este însărcinată în cinci luni cu cel de-al doilea copil al cuplului. Cum artista este o persoană foarte discretă, Giulia a încercat să ţină ascuns cât mai mult timp sexul celui de-al doilea copil.

Sunt sau nu la un pas de divorţ? Ce spune Vlad Huidu despre căsnicia cu Giulia

În ciuda faptului că nu a avut o sarcină uşoară, iar mai nimeni nu crede că se va realiza ceea ce Giulia le-a dezvăluit apropiaţilor, se pare că cel de-al doilea copil al vedetei va fi băiat.

„Giulia şi Vlad sunt fericiţi din cale afară şi se pare că vor avea un băieţel. Ei mai au o fetiţă şi şi-au dorit ca cel de-al doilea copil să fie băiat. Ei vor să ţină secret sexul bebeluşului, aşa că ştiu doar câteva persoane apropiate lor. Nici măcar rudele nu ştiu sexul copilului. Bebeluşul e agitat, dă mereu din picioare, o mai doare burtica din când în când, nu e o sarcină uşoară. Ea îl alintă „băieţoi””, a declarat un apropiat al cuplului pentru WoWBiz.

Citeşte şi  Anunţ de ultima oră! Giulia Anghelescu este însărcinată