Află care sunt cele două zodii care vor fi înşelate toată viaţa

Sunt zodii care, prin comportamentul lor, invită la infidelităţi. Nu e un păcat capital, poate că nici nu sunt conştiente de această atracţie.

20 iun. 2017, 15:35
Află care sunt cele două zodii care vor fi înşelate toată viaţa

Rac

Emotiv, sensibil, plin de intenţii bune, acest semn ar sacrifica orice pentru ca partenerului său să îi meargă bine, ceea ce îl transformă însă nu într-un înger pogorât de pământ, admirat şi apreciat, ci într-un candidat la titlul de „cea mai înşelată persoană”.

Problema care taie adânc în integritatea relaţiilor Racului este legată de disponibilitatea sa imensă. Atunci când iubeşte, această femeie are tendinţa de a-şi dărui trupul, sufletul, intelectul.

Fecioară
Perfecţionismul de care dă dovadă această zodie e o armă cu două tăişuri: o va duce departe în viaţă, dar o va face şi să sufere. Fecioarele îşi selectează cu atenţie şi anturajul, şi partenerii, cerând şi oferind loialitate desăvârşită de la aceştia.

Şi, fiind unele dintre cele mai inteligente, mai harnice şi mai atrăgătoare femei, nu le va fi greu să găsească nenumăraţi pretendenţi cu aceste atuuri.

În timp ce orice om se poate considera mândru că i-a fost permis să respire în preajma pretenţioasei Fecioare, încântarea îi este la un moment dat înlocuită de descurajare. Fecioarele posedă unele dintre cele mai înalte trăsături şi nu se sfiesc să le ceară şi de la cei din jur, supunându-i la o presiune extraordinară.

Sursa: divahair.ro