Află care sunt zodiile predestinate să găsească acea iubire perfectă, la care toţi visează

Norocul în dragoste îți este de ajutor atunci când te afli în căutarea partenerului perfect, dar ce părere ai despre aportul stelelor în descoperirea iubirii absolute? Sunt zodii care au de partea lor astrele, fiind predestinate să trăiască o relație unică, plină de pasiune, care să le umple stomacul de fluturași zburdalnici

26 apr. 2017, 15:28
Află care sunt zodiile predestinate să găsească acea iubire perfectă, la care toţi visează

Gemeni. Semnul tău dual se îndrăgostește repede, dar parcă nu își pierde niciodată complet capul în dragoste! Rămâi o fire intelectuală, amatoare de conversații fine chiar și în vâltoarea pasiunii! Dacă te-ai întrebat vreodată care este explicația aparentei tale lipse de implicare, află că e vorba de amestecul astrelor: ele ți-au rezervat o singură iubire deplină, perfectă.

Vei observa cum te vei transforma ca prin minune, înflorind în brațele bărbatului potrivit. Vei redeveni romantică, plină de tandrețe și dulceață și vei vedea cum el te împlinește din toate punctele de vedere. Renunță la disperare și privește cu speranță viitorul tău amoros: dacă nu ai găsit până acum sufletul pereche, trebuie doar să mai aștepți, pentru că astrele ți-au rezervat dragostea desăvârșită!

Scorpion. Pasională, exultând un magnetism sexual care te transformă într-o amantă perfectă, parcă nu te descurci la fel de bine în poziția de iubită. Deși ești o persoană loială, cu multiple calități, nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu tipii din viața ta sentimentală și ajungi negreșit să te confrunți cu trădări, minciuni și răzbunări machiavelice, deoarece ești una dintre zodiile care nu știu să ierte și să uite.

Cu toate acestea, aparentul tău ghinion în dragoste are o semnificație mai profundă, în comun acord cu misticismul de care dai adesea dovadă: stelele ți-au rezervat rolul de protagonistă a iubirii perfecte! Așa cum crezi în adâncul sufletului tău, există un bărbat care te va înțelege perfect și care va ști să aprecieze femeia care ești, descătușându-ți toate emoțiile și purtându-te în al nouălea cer, acolo unde meriți să te afli. Atenție, însă, relația ta, spre deosebire de cazul Gemenilor, îți cere să lupți pentru a completa darul astrelor.

Citeşte mai mult pe divahair.ro