Află cât te costă o minivacanţă de 1 MAI la munte şi ce oferă hotelierii

Pentru minivacanţa de 1 Mai, în Poiana Braşov pensiunile au fost rezervate în proporţie de 80%. Preţurile pornesc de la 150 de euro de persoană şi ajung la 200 de euro pentru un pachet de 3 nopţi de cazare.

24 apr. 2014, 06:28
Află cât te costă o minivacanţă de 1 MAI la munte şi ce oferă hotelierii

Dacă plănuiţi să vă petreceţi minivacanţa de 1 mai la munte, ar trebui să vă grăbiţi cu rezervările. În Poiana Braşov locurile sunt ocupate în proporţie de 80%. Hotelierii se pregătesc deja pentru noul val de turişti.

Nici nu s-au terminat bine sarbatorile pascale, că in Poiana Brasov au si inceput pregatirile pentru noul sejur. Mii de turişti au facut deja rezervari pentru minivacanta de 1 mai. Bucătarii au pregătit şi ei meniurile.

Hotelierii au inclus în pachetele turistice accesul la piscine, jacuzzi şi le oferă turiştilor posibilităţi diverse de petrecere a timpului.

Preturile pornesc de la 150 de euro de persoana si ajung la 200 de euro pentru un pachet de 3 nopti de cazare la hotelurile de 4 stele din Poiana Brasov.

La Predeal tarifele sunt ceva mai mici. Pretul unui sejur de trei nopti la un hotel de 4 stele porneste de la 80 de euro de persoana.