Află ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie

Află cum te influenţează astrele, atunci când vine vorba de calităţile tale de gospodină.

24 oct. 2014, 10:47
Află ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie

Sunt femei care spun că se relaxează făcând curat în casă, şi sunt femei care ar prefera să facă orice altceva în locul curăţeniei. Poate nu îţi dai seama, dar astrele ne influenţează chiar şi calităţile acestea. Iată, aşadar, ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie.

Berbec

Eşti o tipă activă, căreia îi place să fie cea mai bună pe toate planurile – şi acasă, şi la serviciu. Chiar dacă ai un job care te solicită destul de mult, eşti o gospodină bună, care îşi face timp şi pentru curăţenie, şi pentru gătit, şi pentru alte activităţi ce ţin de casă. Tu pur şi simplu urăşti plictiseala.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce vicii te vor ucide, în funcţie de zodie
 
Taur

Tu ai prefera să stai tolănită pe un şezlong, la soare, tot timpul anului, dacă ar fi posibil. Chiar dacă eşti pasionată de ceea ce faci, nu prea îţi place să munceşti nici acasă, nici la serviciu. Dar, pentru că eşti conştientă că nu se poate altfel, te descurci acceptabil. Mai exersează cu gătitul.

Citeşte şi Ce spune zodia despre rutina ta de fitness

Gemeni

Pentru că eşti o fire creativă, îţi place să-ţi redecorezi casa ori de câte ori ai ocazia, dar, între noi fie vorba, cam aici se opresc calităţile tale de gospodină. Preferi să angajezi pe cineva să facă curat şi să comanzi ori să cumperi mâncarea.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.