HOROSCOP IULIE 2015: Află ce îţi rezervă astrele

Parcă trec cam repede aceste zile de început de vară și ne îndreptăm cu pași repezi spre călduroasa luna iulie. Cum pentru mulţi dintre noi această lună coincide cu perioada concediilor, iată ce-ți prezice horoscopul lunii iulie 2015.

RomaniaTV.net
18 iun. 2015, 09:39
HOROSCOP IULIE 2015: Află ce îţi rezervă astrele

Horoscopul lunii iulie 2015 Berbec

Pentru nativii acestei zodii dragostea plutește în aer în luna iulie. Planeta Marte, astrul care-i domină pe cei din zodia Berbec, intră în casa zodiei Rac și astfel șansele de a-și întâlni sufletul pereche sau pentru a crea o legătură pe viață sunt din ce în ce mai mari pentru cei născuţi sub acest semn. Este perioada ideală pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber sau pentru a dovedi la locul de muncă de ce ești în stare.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care doresc să îşi înşele partenerii

Horoscopul lunii iulie 2015 Taur

Este timpul să acorzi o mai mare importanță vieții sentimentale, deoarece partenerul începe să se simtă neglijat, ceea ce poate provoca tensiuni. În schimb, cei care au de susținut examene, prezentări sau întâlnesc oportunități pentru dezvoltarea carierei vor avea toate șansele să reușească. Fii calculat, diplomat și tenace și norocul va fi de partea ta.

Vezi şi Horoscop: Cele mai irezistibile femei care sucesc minţile bărbaţilor

Horoscopul lunii iulie 2015 Gemeni

În relația de cuplu lucrurile sunt liniștite, vei fi răsfățat de către partenerul de viaţă, așa că să nu te miri dacă te va suprinde cu invitații în oraș. Este o bună perioadă și pentru a urma diverse cursuri de perfecționare, care să te ajute să obții avansarea pe care ţi-o dorești de atât de mult timp.

Iată predicţiile horoscopului lunii iulie 2015 pentru celelalte zodii AICI.