Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 17-23 martie 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele în următoarea săptămână!

17 mart. 2017, 10:20
Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 17-23 martie 2017

Berbec

Se dinamizează perioada, dar, în acelaşi timp, se şi tensionează, știut fiind faptul că nativele sunt repezite, fac gafe. Afectiv, lucrurile sunt amestecate.Din punctul de vedere al sănătății, atenţia nativelor trebuie să fie sporită, pentru a preveni micile accidente de muncă şi cele casnice, ce pot avea urmări destul de neplăcute.

Taur

Săptămâna este marcată de o dispută exasperantă şi interminabilă. Totul va fi legat de un bun moștenit, casă sau pământ. Chiar dacă disputele se mai iscă și între părinţi şi copii, nativele au răbdarea necesară să explice, să argumenteze și să-și facă interlocutorii să înţeleagă unde greşesc. Este posibil ca în a doua parte a lunii să survină la țanc o schimbare financiară, care le va ajuta să-și acopere nevoile imediate.

Gemeni

Afectiv, sufletul nativelor pare împărţit între partener şi părinţi, ca şi cum n-ar şti cu cine să meargă mai departe. De altfel, această incertitudine vine tocmai de la mobilitatea lor celor născute în Gemeni, deoarece sunt un semn mutabil, care foarte greu le lasă să se ancoreze de ceva.

Rac

Atmosfera săptămânii este încărcată de ambiguitate: pe deoparte sensibilitate, oportunităţi, pe de alta o imperioasă nevoie interioară a nativelor de a se îndrepta către altceva. Unele vor să reorganizeze ceva în viaţa lor, altele vor o schimbare radicală. Important este că au înţeles că problemele de serviciu duse acasă nu fac decât să inducă sau să agraveze o serie de simptome neplăcute.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro