Află cum îţi influenţează grupa sanguină personalitatea

Te-ai gândit vreodată că grupa ta sanguină îţi poate determina personalitatea? Ei bine, se pare că este adevărat. Grupa sanguină pe care o ai poate dezvălui personalitatea ta, dar şi aspecte întunecate şi pozitive ale tale. Iată ce tipuri de grupe posedă anumite calităţi.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 14:59
Află cum îţi influenţează grupa sanguină personalitatea

GRUPA SANGUINA O

Persoanele acestea sunt foarte sociabile, foarte „dezghetate”. Acesti oameni sunt initiatori, desi nu termina intotdeauna ceea ce incep. Sunt creativi si populari si adora sa fie in centrul atentiei. In fata celorlalti apar ca fiind foarte increzatori in propria persoana.

GRUPA SANGUINA A

In timp ce par calmi la exterior, acesti oameni au standarde atat de inalte(sunt perfectionisti), incat au tendinta de a fi extrem de nervosi la interior. Oamenii cu grupa sanguina A au cele mai artistice personalitati dintre toate grupele de sange. Aceste persoane pot fi timide, sunt constiincioase, de incredere si sensibile.

GRUPA SANGUINA B

Orientate catre un scop sau tel, dar si cu o minte puternica, persoana cu grupa sanguina B va incepe o sarcina si va continua pana cand o va duce la capat – si o va termina bine. Oamenii acestia sunt individualisti, comparativ cu celelalte grupe de sange si isi gasesc propriul lor drum in viata.

Citeşte continuarea pe Feminis.ro.