Află cum poţi salva viaţa maidanezilor. Totul despre adopţia la distanţă

Iubitorii de animale care nu au timp sau spaţiu să crească un câine, însă vor să salveze câinii maidanezi, îi pot adopta la distanţă. Adopţia unui patruped fără stăpân la distanţă costă 77 de lei lunar, sumă din care se asigură cazarea, întreţinerea şi asistenţa veterinară a animalului. Un bucureştean poate adopta la distanţă atâţia câini cât îl ţine buzunarul.

30 oct. 2013, 07:46
Află cum poţi salva viaţa maidanezilor. Totul despre adopţia la distanţă

Primăria Sectorului 2 prin Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 pune la dispoziţie spre adopţie aproximativ 700 de maidanezi găzduiţi în două adăposturi, unul la Butimanu, judeţul Dâmboviţa şi celălalt la Tânganu, judeţul Ilfov.

Iubitorii de câini care nu au însă posibilitatea să-i crească în propriul cămin pot adopta la distanţă oricâţi maidanezi doresc. Adopţia la distanţă presupune plata sumei de 77 de lei lunar pentru cazarea şi îngrijirea patrupedului.

În cazul în care noul proprietar nu plăteşte taxele necesare îngrijirii câinelui adoptat, acesta din urmă va fi preluat de Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 şi va fi dat spre o nouă adopţie.

CITEŞTE ŞI: Planul lui Oprescu pentru rezolvarea problemei maidanezilor: În 18 luni vom scăpa de câinii fără stăpân

Cei care doresc să adopte un patruped în aceste condiţii pot merge de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, la cele două adăposturi ale Primăriei Sectorului 2, fie de la Butimanu, fie Tânganu, pentru a-şi alege câinele. Ulterior, se va încheia un contract de adopţie la distanţă cu Centrul Teritorial Veterinar al Primăriei Sectorului 2.

Informaţii suplimentare despre adopţiile la distanţă se pot obţine la numerele de telefon 021.255.22.17 sau 021.255.22.07 – Centrul Teritorial Veterinar Sector 2.

CITEŞTE ŞI Sorin Oprescu: 570 de câini au fost adoptaţi de cetăţeni, alţi 510 au fost duşi la Dogtown