Află cum să ai părul la fel de strălucitor şi bogat ca al Silviei

Când spui Silvia Lăuneanu (De La Vegas), prima imagine pe care o ai în minte este cea a unei femei frumoase înzestrate cu un păr foarte lung, foarte bogat şi de un negru ca abanosul.

25 oct. 2014, 17:34
Află cum să ai părul la fel de strălucitor şi bogat ca al Silviei

Bineînţeles că toată lumea vrea să-i afle secretul podoabei capilare, iar Silvia Lăuneanu nu se dă în lături de la a-l „deconspira”. Cântăreaţa recunoaşte că moştenirea genetică este factorul cheie, însă şi aceasta trebuie ajutată pentru ca rezultatul să fie unul de excepţie.

Pentru păr mi-am mutat bucătăria în baie. Pentru ca primesc multe mesaje în care sunt întrebată cum îmi întrețin părul, m-am hotărât să vă împărtășesc una dintre măștile capilare pe care le folosesc. Totul este natural, ieftin, ușor de preparat… chiar la voi acasă.

Amestecați o banană și un gălbenuș de ou într-un blender. Pasta rezultată o aplicați pe toată lungimea părului (uscat) și o lăsați să acționeze 15 minute. Dupa aceea… clătiți. Asta este tot”, a dezvăluit vedeta, pe o reţea de socializare, unul din secretele ei de înfrumuseţare.

Niciodată nu aş păstra un păr lung dacă nu ar arăta bine. Prefer unul scurt şi frumos în defavoarea unuia lung şi deteriorat„, susţine vedeta, potrivit unica.ro.