Află cum să slăbeşti sănătos şi fără riscuri după o sarcină

A lua în greutate în timpul sarcinii este ceva perfect normal şi sănătos. Organismul se pregăteşte singur pentru perioada în care va purta înauntrul său o altă viaţă pe care trebuie s-o hrănească şi s-o ajute să crească sănătos. Ca rezultat al schimbărilor metabolice, pot apărea depuneri de grăsime în diferite părţi ale corpului, mai ales pe şolduri şi abdomen.

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 21:02
Află cum să slăbeşti sănătos şi fără riscuri după o sarcină

Iata cateva sfaturi utile pentru a nu cădea în capcana unor regimuri de slabit care nu vor avea nici pe departe efectul scontat:

1. Nu uita ca dietele drastice sunt complet irationale si neeficiente! Asteapta macar doua luni dupa ce ai nascut, apoi mobilizeaza-te catre o dieta echilibrata.

2. Dietele extreme de obicei nu fac decat sa aduca si mai repede inapoi kilogramele pierdute. Dupa o perioada de foame si abstinenta, se instaleaza imediat sindromul frigiderului (mananci tot din el, fara sa te mai gandesti daca ti-e foame sau nu).

3. Incearca sa mananci normal. O alimentatie normala si corecta din punct de vedere cantitativ are o directa influenta asupra cantitatii si calitatii laptelui. Sunt excluse deci exagerarile cu mesele copioase.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro