Află cum te ajută cafeaua să scapi de cearcăne

Nopțile pierdute sau poate gena au favorizat apariția pungilor sub ochi sau a cearcănelor. Acum poți scăpa de ele cu ajutorul zațului de la cafeaua de dimineață.

RomaniaTV.net
11 dec. 2017, 07:44
Află cum te ajută cafeaua să scapi de cearcăne

Obișnuiești să bei cafeaua dimineața și nu știi încă cât de benefic este zațul de cafea pentru pielea ta? De la scrub pentru corp până la mască naturală, zațul de cafea îți este cel mai bun aliat.

Cafeaua, datorită cantității mare de antioxidanți te poate scăpa de o serie de probleme și te poate ajuta să scapi de o stare de somnolență, mai ales în prima parte a zilei.

Dacă te confrunți cu pungi sub ochi, cearcăne sau ochi umflați, cafeaua este soluția, sau mai bine zis zațul de la cafea.

Zațul de cafea și uleiul de cocos

Două produse extrem de căutate și apreciate, care odată combinate devin cel mai bun tratament pentru problemele tenului. Și asta deoarece cafeaua conține cofeină, substanță ce ajută la protejarea celulelor împotriva radiațiilor UV și mai ales că încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

Citeşte şi Îţi place cafeaua? Iată 14 beneficii pentru sănătatea ta!

Zațul de cafea combinat cu uleiul de cocos va contribui la hrănirea pielii și va reduce cearcănele de sub ochi și ridurile de la nivelul ochilor.

Cafeaua are proprietăți antiinflamatoare

Pe lânmgă proprietățile antiinflamatoare, cafeaua contribuie la reducerea înroșirii pielii. În plus, datorită acestei proprietăți, promovează și o circulație sangvină sănătoasă.

Cu cât sângele circulă mai bine cu atât pielea ta va arăta mai radioasă, luminoasă și întinerită.

Astfel că uleiul de cocos vine în completarea ei, păstrând pielea moale și netedă.

Dacă ai tenul uscvat trebuie să ști că aceasta este cel mai predispus la riduri, deci acest amestec de zaț de cafea cu ulei de cocos este exact ce ai nevoie.

Citeşte şi Câte căni de cafea trebuie să bei zilnic ca să scapi de o boală necruţătoare

Cum se prepară masca

Ai nevoie de 2 linguri de cafea măcinată sau de zaț, 2 linguri de ulei de nucă de cocos pe care să le amesteci într-un castron până se încorporează bine.

Curăță bine fața și aplică la nivelul ochilor masca obținută și las-o să acționeze 15 minute după care pentru a îndepărta masca poți să te ajuți de câteva mișcări de masaj pe care să le faci blând până când pică tot zațul de pe ten. Apoi clătește cu apă călduță din abundență și aplică o cremă intens hidratantă. Această mască se poate folosi de 3-4 ori pe săptămână.

Află ce se întâmplă dacă consumi prea multă cafea AICI.