Află de ce tipi trebuie să te ţii departe

Cu siguranta, cunosti deja semnalele specifice: discursul pompos, „fitele" ipocrite, avansurile insistente. Si totusi, acesti tipi reusesc sa obtina aproape de fiecare data ceea ce vor. Redactorul Joy Anne West iti dezvaluie cum sa recunosti din primul minut aceste catastrofe ambulante, astfel incat tu sa alegi doar ce-i mai bun pentru tine.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 12:49
Află de ce tipi trebuie să te ţii departe

Masculul alfa

MOTTO Sunt visul oricarei femei!

TRASATURI Il poti recunoaste usor dupa camasile scumpe, in general de culoare bleu, „pasiunea” pentru mancarea chinezeasca si gasca extrem de galagioasa. De obicei, isi arunca nepasator pe bar cheile de la Porsche/BMW si lasa la vedere Rolexul. Vari-atii: geaca Barbour, costum tip „manager”, pantofi lucrati manual. In cazul in care aceste semne nu sunt destul de clare – se comporta intotdeauna ca un „sef de haita”: 1) isi „marcheaza” teritoriul in prezenta altor masculi, fie prin intermediul privirilor sau replicilor scurte, fie prin limbajul corpului. 2) Flirteaza cu toate femeile. 3) Mai putin cu tine.

TERITORIU Localuri unde se servesc portii mici pe mese mari, baruri din hoteluri, restaurante chinezesti, terenuri de tenis – sau pe scaunul directorial de la locul sau de munca. Indiferent daca lu-creaza la banca, la bacanie sau pe santier.

PROFESIE Avocat, manager, senior copywriter, contabil, sportiv de performanta, trainer de fitness, antrenor de fotbal, politician.

REPLICA DE AGATAT „Nu prea esti genul meu, dar nu m-ar deranja sa facem sex!”

TRUCURI In cazul masculilor Alfa originali, nu ai sa vezi agresivitate sau laudarosenie, ci mai degraba acea stralucire atragatoare care spune „Stiu exact ce fac si stiu si ce vrei tu”. Atentie insa la masculii alfa prefacuti: ei simuleaza aceasta „arta” cu trucuri de agatat, precum metodele „Push and pull” (atrage, refuza, lauda, umileste – ceea ce ii inspira femeii nesiguranta si creste puterea de dominare a barbatului).

SEX In pat, vrea sa fie ca in viata: superior. Daca are stil, se va ajuta de cateva pahare de sampanie sau de cate un element „Shades of Grey”. O varianta posibila ar fi sexul pe muzica clasica, iar tu sa pleci imediat ce ati terminat. Nu astepta prea multe la capitolul „sentimente”. Daca e posibil, va inlocui ime-diat preludiul cu filme porno.

NIVELUL DE TOXICITATE 6 – 7. De obicei, masculii Alfa sunt compatibilli cu „vanatoarele de trofee”, din simplul motiv ca au cam acelasi comportament si aceeasi mentalitate. Daca esti insa o femeie emancipata, relatia nu va dura foarte mult – curand, ae- rele lui de superioritate vor ajunge sa te calce pe nervi.

Blazatul

MOTTO Nu e cool sa razi!

Continuarea pe Unica.ro.