Află SECRETELE cuplurilor SUPER FERICITE

Site-ul Womanshealthmag.com ne dezvăluie top 10 secrete ale cuplurilor superfericite. Iată cum procedează oamenii care au cele mai reușite relații, și cum fac ca să le mențină.

02 oct. 2013, 19:54
Află SECRETELE cuplurilor SUPER FERICITE

1. Prefa-te ca abia v-ati intalnit

Indiferent ca sunteti impreuna de sase zile sau de sase ani, imagineaza-ti in fiecare zi a vietii tale ca abia v-ati cunoscut. Intrebati-va reciproc ce parere aveti despre ultimul episod al serialului preferat sau ce-ar face partenerul daca ar castiga la loterie. Din nefericire, oamenii uita sa-si manifeste interesul reciproc in ceea ce-i priveste, o data cu trecerea timpului. Nu face aceasta greseala!

2. Incurajati si sprijiniti relatiile prietenilor

S-a adeverit faptul ca orice divort din anturajul apropiat incurajeaza propriul divort. Asadar, acordati atentie prietenilor care au probleme, incurajati-i si sprijiniti-i sa-si continue relatiile cu multa rabdare si mult tact.

3. Feminismul – extrem de important

Studii recente din domeniu au demonstrat ca femeile ai caror parteneri sunt feministi au relatii de foarte buna calitate si de lunga durata cu ei, declarandu-le fericite. Un partener feminist va fi un real sprijin mereu pentru sotia lui, ajutand-o sa se realizeze in cariera sau in tot ceea ce-si propune, in general. Iar partenera lui va fi fericita, fericire care se va reflecta, inapoi, si catre partener, rezultand un cuplu fericit.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro