Afrodisiac cu efect garantat pentru femei: Spune ce parfum foloseşti ca să afli câte femei înnebuneşti

Cand vine vorba de mirosuri cu efect afrodisiac, deci de stimulare a apetitului si interesului sexual pentru persoana de sex opus, femeile sunt inzestrate in mod natural cu un simt suplimentar al mirosului decat barbatii, asa incat mirosul unui barbat sexy poate innebuni o femeie, fiind un puternic afrodisiac. Un miros potrivit este un magnet puternic care atrage sexul opus si astfel se implineste rolul biologic de a uni si cupla o femeie cu un barbat. Unele afrodisiace naturale sau artificiale sunt cunoscute a avea un efect bine definit neurochimic in creier, creand un raspuns psihologic si fiziologic care stimuleaza raspunsul si apetitul sexual.

24 mai 2015, 20:07
Afrodisiac cu efect garantat pentru femei: Spune ce parfum foloseşti ca să afli câte femei înnebuneşti

Oamenii au propriul lor miros natural care atrage sexul opus, numit feromoni, care insa dispare urmare a nenumaratelor dusuri pe care acestia le fac, asa ca industria sexuala a creat parfumurile care au drept principal efect cel afrodisiac. Cuvantul „afrodisiac”dateaza tocmai de la Afrodita, zeita dragostei din Grecia antica, si se refera la acele substante cunoscute a creste libidoul, a atrage atentia sexului opus si a accentua excitarea prin atingere, gust si miros.

Din fericire pentru barbati, multe afrodisiace care atrag femeile sunt prezente in parfumurile masculine de buna calitate care se gasesc in magazinele de profil. O alegere atenta si profesionista a celor ce activeaza in aceasta industrie precum si o combinare a lor intr-o proportie corecta poate innebuni de-a dreptul orice femeie.

Afrodisiac nr. 1: scortisoara

Scortisoara este o aroma demna de incredere folosita inca de pe vremea reginei Sheba care il seducea astfel pe regele Solomon atunci cand primea vizita acestuia. Aroma sa olfactiva dulceaga si usor intepatoare unica actioneaza ca un excitant fin si creste trairile de excitare. Uleiul pe baza de scortisoara este deseori folosit in masajul erotic pentru a imbunatati si stimula circulatia in zonele erogene.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.