Aglomeraţie în staţiile de metrou. La Tineretului, călătorii au rupt o uşă disperaţi să urce în vagoane

Un metrou s-a defectat vineri dimineață la stația Tineretului. Circulația pe Magistrala 2 a fost blocată timp de aproximativ 25 de minute şi mii de oameni s-au călcat în picioare pentru a putea ajunge la locul de muncă. Potrivit România TV, la Tineretului uşa unui metrou a cedat.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 07:41
Aglomeraţie în staţiile de metrou. La Tineretului, călătorii au rupt o uşă disperaţi să urce în vagoane

Un metrou s-a defectat vineri dimineață la stația Tineretului, pe Magistrala 2, în jurul orei 8.30. Metroul care s-a defectat a trebuit tras de pe șine, astfel că circulația a fost blocată timp de aproximativ 25 de minute.

„S-a defectat un tren Bombardier. A fost tras de pe șine, iar circulația a fost reluată după 25 de minute”, a precizat pentru B365.ro, Evelyn Croitoru, purtător de cuvânt al Metrorex.

De asemenea, circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată timp de circa două ore, în urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineaţă în Pasajul Lujerului. Sute de călători au fost afectaţi. În urma accidentul, două persoane au fost rănite, iar şoferul autoturismului a fost transportat la Spitalul Militar.

Circulaţia tramvaielor liniei 41, vineri dimineaţă, din cauza unui accident între două autoturisme care s-au tamponat la intrarea în Pasajul Lujerului (pe sensul spre Ghencea). În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe calea de rulare a tramvaiului.

„Liniile de tramvai au fost degajate, iar circulaţia se va relua în cel mai scurt timp. RATB a introdus o linie navetă de autobuze care circulă pe ruta Ghencea – Piaţa Presei Libere, în paralel cu tramvaiele până la restabilirea ritmicităţii tramvaielor”, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Tramvaiul 41 nu circulă pe sensul de mers cartierul Ghencea- Casa Presei Libere, în jurul orei 9.00 fiind pe traseu 15 mijloace de transport în comun blocate.