AGLOMERAŢIE pe şosele. Turiştii se întorc acasă de la munte şi de la mare. Traficul, monitorizat cu un elicopter

Traficul rutier s-a intensificat, marţi la prânz, pe DN1 Ploieşti – Braşov, fiind aglomeraţie la Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov, şi pe tronsonul Buşteni - Azuga. De asemenea, traficul s-a aglomerat şi pe autostrada A2, la finalul minivacanţei de Sfânta Maria.

15 aug. 2017, 09:57
AGLOMERAŢIE pe şosele. Turiştii se întorc acasă de la munte şi de la mare. Traficul, monitorizat cu un elicopter

AGLOMERAŢIE pe DN1. Valorile sunt în creştere DN1 Ploieşti – Braşov, traficul rutier fiind intens, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei. Pe sensul de urcare către Braşov, există aglomeraţie la Comarnic şi pe tronsonul Buşteni – Azuga.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie şi să manifeste disciplină în trafic.

De asemenea, pentru evitarea ambuteiajelor, automobiliştii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploieşti – Braşov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Braşov.

AGLOMERAŢIE pe A2. Traficul rutier a început să se aglomereze pe Autostrada Soarelui, marţi după-amiază, la finalul minivacanţei de Sfânta Maria, potrivit Poliţiei Române.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, pe autostrada A2, traficul a început să se aglomereze pe sensul spre Capitală, inclusiv în zona podului de la Feteşti.

Acesta a declarat că peste 1.600 de poliţişti de la Rutieră sunt pe teren duminică, pentru fluidizarea traficului şi acţionează cu 340 de aparate radar pentru depistarea celor care conduc cu viteză neregulamentară. De asemenea, un elicopter monitorizează şi supraveghează traficul rutier şi îndrumă echipele de poliţie de la sol în zonele unde există probleme de fluenţă a traficului.

Citeşte şi Restricţii de circulaţie pe DN1A, în judeţul Prahova