AGLOMERAŢIE pe Valea Oltului şi pe A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, unde s-au format coloane de maşini

Începe calvarul drumului spre casă după minivacanţa de 1 Decembrie. Sute de mii de români se întorc duminică din concediu. Traficul este aglomerat, duminică după-amiază, pe DN7 Sibiu - Râmnicu-Vâlcea - Piteşti, unde s-au format coloane de maşini, aceeaşi situaţie fiind şi pe DN67, în dreptul oraşului Râmnicu Vâlcea, precum şi pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

04 dec. 2016, 12:40
AGLOMERAŢIE pe Valea Oltului şi pe A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, unde s-au format coloane de maşini

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti, traficul rutier este foarte intens. În judeţul Vâlcea, autovehiculele rulează cu viteză redusă pe tronsonul Gura Văii – Râmnicu-Vâlcea – Budeşti. Implicit, s-au format coloane şi pe DN67, în dreptul municipiului Râmnicu-Vâlcea,înainte de intersecţia cu DN7. În judeţul Argeş, cel mai greu se circulă pe tronsonul Linteşti – Drăganu – Bascov (tot pe DN7) .

Traficul rutier a scăzut în intensitate pe DN1, pe Valea Prahovei, devenind fluent. La fel şi pe DN1A Săcele – Cheia -Ploieşti.

Pe autostrada A1, la intrarea înBucureşti dinspre Piteşti, se circulă în coloană (situaţie care se întâlneşte, de altfel, în fiecare zi lucrătoare, la această oră).

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, iar celor care încheiecoloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 Citeşte şi Azuga, prima staţiune de pe Valea Prahovei unde se schiază în acest sezon