Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă cu 20 de kilometri la oră

Circulaţia se desfăşoară cu 20 de kilometri la oră pe Valea Prahovei, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul către munte, din cauza numărului mare de vehicule din zonă. Poliţiştii se aşteaptă ca valorile de trafic să crească şi mai mult, mai ales pe sensul către Capitală.

27 aug. 2017, 10:19
Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă cu 20 de kilometri la oră

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, începând cu ora 13:00, din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt în creştere pe DN 1.

„Între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul către munte se circulă cu o viteză medie de aproximativ 20 dekilometri la oră, însă ne aşteptăm ca pe parcursul zilei valorile să se intensifice, mai ales pe sensul de mers către Capitală!, anunţă Infotrafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se vor întoarce de la munte pot folosi rutele ocolitoatre recomandate. Dinspre Braşov, se poate circula pe traseul: DN 1 A Săcele – Cheia – Ploieşti, A 3 Ploieşti – Bucureşti, iar din zona Bran – Moieciu, pe ruta alternativă Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 71 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.