Bărbatul care a AGRESAT-O pe fiica lui Adrian Enache a fost arestat. Cum arată AGRESORUL libanez FOTO

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost agresată sâmbătă, în scara blocului în care locuia tatăl ei, în zona Băneasa din Capitală chiar de portarul clădirii. Bărbatul a agresat-o şi a tăiat-o cu cuţitul la mână. Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile în cursul dimineţii de duminică. Tânăra este internată la spitalul Floreasca din Capitală.

06 iul. 2014, 07:42

Agresorul Dianei Enache este un cetăţean libanez în vârtă de 46 de ani şi este portar în complexul rezidenţial în care locuieşte Adrian Enache.

Fiica lui Adrian Enache l-a chemat în ajutor pe paznicul complexului, atunci când a văzut că nu are curent în locuinţă. Au mers împreună la panoul electric, iar când a văzut că nu o poate ajuta, fata s-a luat la ceartă cu paznicul. Bărbatul de origine libaneză susţine că fata l-a jignit. De nervi, Kanan Ali a atacat-o.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache s-a făcut mare şi…extrem de sexy FOTO

Adrian Enache a depus o plângere la poliţie, iar suspectul a fost prins. Vinovatul şi-a recunoscut fapta, motivând că fata lui Adrian Enache a fost extrem de nepoliticoasă și el nu a mai suportat-o, aşa că a atacat-o.

Diana Enache a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a rămas sub supravegherea medicilor. 

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache s-a făcut mare şi…extrem de sexy FOTO