Agresorul de la Nana, Ştefan Fileaţă, merge la închisoare pentru furt de fier vechi

Agresorul de la Nana va merge la închisoare pentru furt de fier vechi. Ştefan Fileaţă, din Călăraşi, care a devenit cunoscut după ce a agresat o bătrână din localitatea Nana, în timpul vizitei Elenei Udrea, a primit 4 ani de închisoare, iar sentinţa este definitivă. Bărbatul este cercetat în continuare şi pentru că în luna mai a agresat o femeie, în timpul unei vizite electorale în judeţul Călăraşi.

31 oct. 2014, 07:06
Agresorul de la Nana, Ştefan Fileaţă, merge la închisoare pentru furt de fier vechi

Bărbatul care a agresat o femeie în timpul campaniei pentru europarlamentare a Elenei Udrea a fost condamnat pentru furt, potrivit România TV.

Ştefan Fileaţă a primit 4 ani de închisoare, sentinţa dată de Curtea de Apel Craiova este definitivă.

Ştefan Fileaţă a fost trimis în judecată pentru complicitate la delapidare. Acest a fost prins în trafic de poliţiştii gorjeni în timp ce transporta o cantitate de aproximativ 40 de tone de fier vechi provenit de la Complexul Energetic Oltenia.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că deşeurile au fost sustrase cu acordul fostului ef al carierei Pinoasa, Marin Vătuiu, care a fost trimis şi el în judecată pentru delapidare.

În luna mai, Ştefan Fileaţă a gresat o femeie în localitatea Nana din jud. Călăraşi, iar acum este cercetat pentru această faptă.

Femeia agresată spune că ameninţările au continuat şi că tremură de frica agresorului. În replică, bărbatul spune că a fost violent pentru că bătrâna a încercat să îl pupe.

Citeşte şi: Agresorul femeii din comuna Nana, urmărit penal pentru lovire şi tulburarea liniştii publice

Incidentul de la Nana a ajuns şi la urechile premierului care a reacţionat dur.

„Este vorba de crimă organizată, că Udrea face parte dintr-o reţea pe care aşi văzut-o ieri la televizor, dar care easte cunoscută. Evident se vor lua măsuri legale”, aspus premierul Victor Ponta.

De cealaltă parte Elena Udrea susţine că incidentul a avut loc înainte ca ea să ajungă la Nana, iar agresorul nu este membru de partid al PMP.

Traian Băsescu susţine chiar că PSD ar fi în spatele acestui incindent. „De multe ori PSD are obiceiul să provoace astfel de incidente şi să spună că le-au provocat alţii, eu cred că e provocat de PSD ca să fie preluat de Antena 3, aşa cred eu”, a spus preşedintele Traian Băsescu.