Agresorul Dianei Enache, CONDAMNAT la închisoare.Vezi cât trebuie să stea după gratii pentru tentativă de viol

Agresorul Dianei Enache, condamnat la 4 ani de închisoare pentru tentativă de viol! Mai mult, bărbatul nu are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de fiica lui Adrian Enache.

30 iun. 2015, 13:07
Agresorul Dianei Enache, CONDAMNAT la închisoare.Vezi cât trebuie să stea după gratii pentru tentativă de viol

Libanezul Kanaan Ali, cel care a înjunghiat-o de trei ori şi a încercat să o violeze pe Diana Enache în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, a fost condamnat la 4 ani de îmchisoare cu executare.

 
Surse judiciare au dezvăluit că în timpul anchetei s-a descoperit că agresorul Dianei Enache, libanezul Kanaan Ali, a absolvit doar patru clase, chiar dacă fişa postului său prevedea ca angajatul să fi terminat liceul.
 
Agresorul Dianei Enache este un cetăţean libanez în vârtă de 46 de ani şi este portar în complexul rezidenţial în care locuieşte Adrian Enache.

Fiica lui Adrian Enache l-a chemat în ajutor pe paznicul complexului, atunci când a văzut că nu are curent în locuinţă. Au mers împreună la panoul electric, iar când a văzut că nu o poate ajuta, fata s-a luat la ceartă cu paznicul. Bărbatul de origine libaneză susţine că fata l-a jignit. De nervi, Kanan Ali a atacat-o.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache s-a făcut mare şi…extrem de sexy FOTO

Adrian Enache a depus o plângere la poliţie, iar suspectul a fost prins. Vinovatul şi-a recunoscut fapta, motivând că fata lui Adrian Enache a fost extrem de nepoliticoasă și el nu a mai suportat-o, aşa că a atacat-o.