Ai absolvit facultatea? Garanti Bank te angajează

Garanti Bank face angajări la Braşov, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Timişoara, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
28 mart. 2014, 07:55
Ai absolvit facultatea? Garanti Bank te angajează

Garanti Bank angajează pe postul de telesales officer în Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare economice, ai cunoştinţe de utilizare a modulelor Coolgen, ai cunoştinţe avansate cu privire la procesele şi produsele bancii, ai cunoştinţe medii de limba engleză, eşti un bun comunicator, sociabil, empatic şi poţi munci eficient în echipă.
24 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Garanti Bank angajează oameni pe postul de direct sales agent în Braşov, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai experienţă de cel puţin un an în vânzări directe sau în consilierea clienţilor, precum şi cunoştinţe medii de operare Microsoft Office, abilităţi dezvoltate de comunicare, orientare naturală către rezultate şi atitudine proactivă.
20 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Garanti Bank. Amănunte, aici.

Garanti Bank angajează pe postul de retail relationship manager în Bucureşti, Sibiu, Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare economice, ai cel puţin doi ani experienţă în aceeaşi poziţie în domeniul bancar, ai bune cunoştinţe de analiză de credit pe segmentul retail, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză.
Candidatul ideal pentru acest post e serios, corect, rezistent la stres, competitiv. E, de asemenea, sociabil şi are excelente abilităţi de comunicare.
Şi în acest caz, până pe 20 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Garanti Bank, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Garanti Bank angajează un auditor intern, cu certificare CISA, în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare cu profil economic, are cel puţin doi ani experienţă în acest post, are cunoştinţe avansate de limba enggleză, este rezistent la stres şi are excelente abilităţi de comunicare. Trebuie să ai carnet de conducere şi cunoştinţe de analiză financiară sau de credit, ca să fii eligibil pentru acest post.
Până pe 13 aprilie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Garanti Bank. Detalii găsiţi aici.