Ai aici BILETUL ZILEI la pariuri: Profit din goluri şi cornere. Vezi cum se pariază!

Dupa cateva zile in care a fost urmarit de ghinion, biletul oferite ieri de redacita www.pariuri1x2.ro ne-a adus inca o data pe plus. Succesul repurtat de Copil in calificarile de la Rolanda Garros, 2-0 la seturi cu bielorusul  Ivashk si cele 5 cornere de care Ajax a beneficiat in finala Ligii Europa, pierduta in fata lui Manchester United, ne-au asigurat un profit dublu fata de suma investita. Pe aceeasi linie speram sa fie si biletul zilei de joi.

25 mai 2017, 08:10
Ai aici BILETUL ZILEI la pariuri: Profit din goluri şi cornere. Vezi cum se pariază!

Biletul zilei

Tot pe o dubla vom miza si astazi. In penultima runda din Bundesliga austriaca, primele doua clasate sunt pregatite sa faca spectacol. Atentie, insa, pentru Austria Viena duelul cu deja campioana Salzburg are miza, pozitia celei de-a doua clasate fiind amenintata de Sturm Graz. Vienezii ar avea si o revansa de luat, dupa cele 6 esecuri consecutive in meciurile directe, confruntari in care Salzburg a marcat nu mai putin de 23 de goluri!

Mizam  pe cornere in ultimul act al Cupei Danemarcei. Pe teren propriu, Copenhaga are prima sansa la victoria ce i-ar aduce eventul cupa – campionat. Brondby, in schimb, nu concepe sa rateze un nou trofeu. Apararea „gazdelor” va fi din nou la inaltime, dar si presata de Pukki si Wilczek, excelentii atacanti ai lui Brondby.

CITESTE SI:

 

Biletul zilei

17:30, Austria Viena – Salzburg, ambele echipe sa inscrie

18:00, FC Copenhaga – Brondby, Brondby peste 3.5 cornere

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.