Ai ajuns „mamica lui” în loc de iubita? Semne că-ţi tratezi partenerul ca pe un copil

Aproape toate femeile sunt de acord ca barbatii, intr-o masura mai mare sau mai mica, sunt niste copii mari. Insa de aici pana la a-i trata ca pe niste copii este cale lunga si, bineinteles, o greseala majora intr-o relatie de cuplu.

23 nov. 2015, 08:34
Ai ajuns „mamica lui” în loc de iubita? Semne că-ţi tratezi partenerul ca pe un copil

Iata 5 semne clare care arata ca o femeie isi trateaza iubitul ca pe un copil, nu ca un egal al ei, ca pe un adevarat partener!

1. Il sacaie
Sacaiala, repetatul unui anumit lucru, a unei indicatii de cine stie cate ori arata, in mod clar, ca femeia care o face nu se asteapta ca partenerul ei sa tina minte acel lucru si sa il realizeze. Desi in unele cazuri trebuie repetata o indicatie pentru ca partenerul sa o tina minta, fiind vorba de regula de ceva foarte important, precis, de cele mai multe ori sacaiala femeii in relatie capata proportii exagerate. Sacaiala zilnica arata faptul ca femeia nu-l considera deloc responsabil pe iubitul ei, iar lipsa de incredere fata de partener duce deseori la scaderea stimei de sine in randul barbatilor aflati in aceasta situatie. Nu-i de mirare ca sacaiala este o cauza des intalnita a despartilor.

Continuarea pe Lyla.ro