Ai alunite pe faţă? Vezi ce semnificaţie au

Te confrunti cu cateva sau chiar mai multe alunite pe fata? Afla ce semnificatie au in functie de pozitia ocupata.

RomaniaTV.net
22 apr. 2014, 13:15
Ai alunite pe faţă? Vezi ce semnificaţie au

Conform almanahului chinezesc, nu toate alunitele aparute pe fata sunt periculoase. Majoritatea sunt un semnal de alarma astfel incat sa acorzi o mai mare atentie anumitor aspecte din viata ta, mai ales in cazul alunitelor vizibile.

Exista alunite pe fata de bun augur dar si unele care prevestesc probleme in viata ta. Cele pozitive, norocoase si semn de bogatie sunt in general ascunse privirii sau se pot observa mai greu pe fata. Alunitele pot avea mai multe culori: negru, negru inchis sau deschis, gri, maro, mov, rosu. O alunita neagra sau rosie este un semn bun. In schimb, cele care au un amestec de culori intre rosu, alb ori galben simbolizeaza ghinionul intr-o relatie.

De asemenea, acele alunite pe fata care sunt luminoase si netede la atingere sunt considerate de chinezi drept semne pozitive in viata unei persoane. O alunita cu par arata ca aceasta este vie, ceea ce este tot de bun augur. Un barbat ar trebui sa lase parul acolo, iar femeia il poate taia.

Alunite pe fata: semnificatie in functie de pozitia lor

Ai alunite pe fata si vrei sa scapi de ele? Inainte de a lua aceasta decizie, specialistii te sfatuiesc sa citesti intai ce semnifica fiecare alunita de pe fata ta. S-ar putea sa apreciezi mai mult ceea ce ai si sa vrei sa o pastrezi. Trebuie sa stii ca indepartarea unei alunite nu iti va schimba soarta, dar te poate ajuta sa te descurci mai bine cand vor aparea provocarile vietii. Uita-te la imaginea prezentata, gaseste pozitia propriilor alunite si citeste-le semnificatia.

Pozitiile 1, 2, 3. Nu comunici eficient sau nu te poti intelege cu parintii, seful ori persoanele mai in varsta. Incearca sa pastrezi o distanta fata de aceste persoane atunci cand intervin anumite neintelegeri.

Pozitia 4. Nu stii cum sa-ti planifici lucrurile si duci o viata instabila.

Pozitia 5. Daca ai o alunita pozitionata deasupra uneia dintre sprancene inseamna ca nu vei avea noroc in viata din cauza familiei sau a prietenilor sau poti avea o situatie financiara proasta.

Pozitia 6. Daca ai o alunita pozitionata in sprancene inseamna ca esti o persoana foarte creativa, inteligenta ori ai un spirit artistic. Vei avea parte de celebritate, bogatii si succes.

Pozitia 7. Daca ai o alunita pozitionata pe pleoapa esti o persoana predispusa la conflicte cu familia. Mai mult, nu stii ce inseamna sa faci economii si ai tendinta de a risipi banii pe care i-ai dobandit.

Pozitia 8. Ai probleme financiare si trebuie sa previi avansurile sexuale nedorite.

Pozitia 9. Trebuie sa ai grija la viata ta sexuala, la modul in care flirtezi si sa te feresti de accidente.

Pozitia 10. Exista sansa de a nu avea copii ori nepoti sau de a nu le fi alaturi pe parcursul vietii.

Pozitia 11. Daca ai alunite pe fata in aceasta pozitie inseamna ca esti o persoana predispusa la probleme pe termen lung sau la o boala grava.

Pozitia 12. Ai probleme cu alimentatia. Fie esti intr-o lupta continua cu kilogramele, fie ai o dieta neadecvata.

Pozitia 13. Esti o persoana care munceste din greu pentru a le oferi copiilor o viata buna si te ingrijoreaza soarta lor, dar nu te poti bucura de o relatie buna cu acestia.

Pozitia 14. Esti predispusa la anumite alergii sau la intoxicatii alimentare. Ai o slabiciune fata de mancare.

Pozitia 15. Daca ai alunite pe fata in pozitia 15 inseamna ca esti o persoana aventuriera, cu o viata instabila, mereu pe drumuri, careia nu ii place sa stea in acelasi loc o perioada lunga de timp. Iti place sa calatoresti, iti schimbi frecvent locul de munca sau locuinta.

Sursa: divahair.ro

Pozitia 16. Trebuie sa ai grija cu kilogramele in plus sau cu intoxicatiile alimentare. De asemenea, trebuie sa fii atenta la viata sexuala deoarece intervin complicatii. Se pare ca nu esti o persoana fidela.

Pozitia 17. Esti o persoana foarte activa din punct de vedere social. Insa daca ai alunite pe fata in aceasta pozitie trebuie sa acorzi o mai mare atentie comportamentului tau. Risti sa pierzi increderea persoanelor care te inconjoara si sa iti patezi reputatia ca bun comunicator.

Pozitia 18. Trebuie sa fii constienta de starea ta de bine atunci cand calatoresti in strainatate.

Pozitia 19. Trebuie sa ai grija in ceea ce priveste viata ta sexuala, cu cine si in ce momente flirtezi.

Pozitia 20. Poti sa ai o viata scurta asa ca traieste-o din plin si bucura-te de fiecare moment in parte. Evita orice act criminal.

Pozitia 21. Esti predispusa la probleme de sanatate in ceea ce privesc membrele inferioare (picioarele). Trebuie sa previi incidentele care au legatura cu orice fel de apa.

Pozitia 22. Acorda-ti o mai mare atentie in timp ce calatoresti. Trebuie sa previi orice fel de incident.

Pozitia 23. Daca ai o alunite pe fata in aceasta pozitie, poti sa rasufli usuarata. Esti o norocoasa! Esti o persoana inteligenta si vei avea o viata bogata si plina de insemnatate.

Cunosti si alte semnficatii pentru acele alunite de pe fata? Impartaseste informatiile cu noi printr-un comentariu la acest articol!