Ai cel puţin studii medii? Iată unde te poţi angaja acum la Germanos

Germanos face angajări la Botoşani, Constanţa, Urziceni, Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare. RomaniaTV.net îţi spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 08:08
Ai cel puţin studii medii? Iată unde te poţi angaja acum la Germanos

Germanos angajează cinci consultanţi de vânzări la Botoşani, Constanţa, Urziceni.  Te califici pentru postul de consultant de vânzări la Germanos dacă ai minimum studii medii cu profil economic sau tehnic, ai cunoştinţe de operare PC, eşti o persoană dinamică, cu excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi care poate lucra eficient în condiţii de stres. 

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi cei care au mai lucrat în domeniul telefoniei mobile sau au cunoştinţe şi experienţă în contabilitate primară.
25 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Germanos în oraşele Botoşani, Constanţa, Urziceni. Detalii, aici. 

Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi la Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare.

Până pe 7 aprilie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Germanos în oraşele antemenţionate, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.