Ai medicamente expirate şi nu ştii ce să faci cu ele? Iată cum trebuie să procedezi

Ai un raft plin cu pastile, siropuri, suplimente şi cine ştie ce alte remedii? Ţi se întâmplă şi ţie ca de fiecare dată când vrei să faci curat să găseşti medicamente expirate şi, pur şi simplu, nu ştii ce să faci cu ele? Iată cum să procedezi!

RomaniaTV.net
05 feb. 2016, 09:41
Ai medicamente expirate şi nu ştii ce să faci cu ele? Iată cum trebuie să procedezi

In niciun caz nu trebuie sa le administrezi! Daca rascolesti internetul vei gasi multe studii care spun ca, de fapt, medicamentele nu „se strica” si nu isi pierd proprietatile imediat dupa ce depasesc termenul limita inscris pe ambalaj. DAR… exista un mare „dar”: merita sa risti? Este cunoscut faptul ca majoritatea medicamentelor au efecte adverse si tu nu ai de unde sa stii daca acestea nu cumva scapa de sub control atunci cand pastilele se invechesc.

Citeşte şi  Cele mai periculoase combinaţii de medicamente şi alimente

In plus, unele medicamente expirate ar putea fi folosite, dar doar daca sunt tinute in conditii optime. Esti sigura ca ai depozitat pastilele asa cum trebuie? Daca nu mai sunt bune, risti fie sa ai parte de anumite simptome neplacute ce te vor trimite la spital, fie sa constati ca acele medicamente expirate nu au absolut niciun efect.

Scapa de ele, mergi la farmacie si cumpara altele, mai bine! Dar NU le arunca oricum! Citeste in continuare…

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com