Ai opt clase? Firma care te plăteşte cu 1.400 lei net, îţi achită cazarea, masa, iar orele suplimentare – dublu

O firmă din Arad recrutează din multe oraşe din ţară candidaţi care au cel puţin opt clase, cărora vrea să le plătească masa şi cazarea în Arad, să le achite dublu orele suplimentare, să le ofere multe alte beneficii, dacă sunt dispuşi să se mute în acest oraş. 

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 06:17
Ai opt clase? Firma care te plăteşte cu 1.400 lei net, îţi achită cazarea, masa, iar orele suplimentare – dublu

O firmă de recrutare caută din ţară 30 de muncitori dispuşi să lucreze ca operatori producţie în Arad.

Firma recrutează candidaţi care au absolvit cel puţin opt clase, care sunt sănătoşi şi vor să lucreze în trei schimburi.

Angajatorii din Arad recrutează din multe judeţe din ţară candidaţi cărora le plăteşte cazarea la hotel sau pensiune în Arad, transportul din oraşul de reşedinţă la Arad, şi o dată pe lună – transportul către casă şi înapoi la Arad. De asemenea, angajatorul va achita candidaţilor selectaţi transportul zilnic de la pensiune sau hotel la fabrică, precum şi două mese pe zi şi asistenţa medicală.

Candidaţii selectaţi pe acest post vor câştiga 1.174 lei net, vor primi tichete de masă în valoare de 200 lei pe lună, bonus de performanţă în valoare de 10% din salariu, al 13-lea salariu, ajutor pentru diverse evenimente: naştere copii, deces rude grad I, precum şi opţiunea de a lucra ore suplimentare plătite dublu; ore de noapte plătită cu spor de 25%.
La cerere, angajatorul acordă avans din salariu în valoare de 200 lei, după două săptămâni de lucru.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi găsit la acest link.