Ai studii medii? Ofertă de muncă în străinătate, pe 900 euro net lunar. Cazarea şi masa, plătite de angajator

O familie de români stabilită în Suedia caută urgent o bona serioasă, răbdătoare, iubitoare de copii, cu care să colaboreze perioadă lungă de timp. Bona va fi responsabilă de îngrijirea celor trei copii, în vârstă de doi, cinci, şase ani, precum şi de menaj uşor, în măsura timpului disponibil. Oferta salarială pentru acest post e de 900 euro net lunar, cazarea şi masa fiind asigurate gratuit de familia angajatoare. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2016, 07:26
Ai studii medii? Ofertă de muncă în străinătate, pe 900 euro net lunar. Cazarea şi masa, plătite de angajator

Candidata potrivită pentru acest post e o persoană energică, empatică, are cel puţin studii medii, are permis de conducere categoria B, cunoaşte la nivel conversaţional de engleză sau suedeză. Sunt avantajate la angajare candidatele care au experienţă de lucru cu copii.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Candidata selectată pentru acest post e ofertată cu salariu net lunar de 900 de euro, cu patru săptămâni de concediu pe an, are cazarea şi masa asigurate, şi două zboruri pe an, dus-întors România-Suedia.

Candidata selectată pentru acest post va fi responsabilă de îngrijirea şi supravegherea copiilor, asigurarea igienei copiilor, hrănirea lor şi pregătirea mesei, sprijinirea lor în activităţi de dezvoltare şi educare, însoţirea lor la grădiniţă şi la şcoală, informarea părinţilor cu privire la evoluţia copiilor. Persoana selectată pentru acest post trebuie de asemenea să fie dispusă să facă menaj uşor, în măsura timpului disponibil.