Ai studii superioare? Iată unde te poţi angaja acum la Lidl

Lidl face angajări la Zărneşti, Ploieşti, Bucureşti, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce posturi sunt disponibile la Lidl pentru absolvenţii de facultate, ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 14:16
Ai studii superioare? Iată unde te poţi angaja acum la Lidl

Lidl angajează un vânzător la Zărneşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, este rezistent la stres, cunoaşte legislaţia în vigoare în domeniul comerţului cu legume şi fructe, este un bun negociator, organizator şi comunicator.
Candidatul ideal pentru acest post cunoaşte limba germană şi, preferabil, şi limba engleză.
3 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Lidl angajează un agent de cumpărări în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, eşti rezistent la stres, ai cunoştinţe avansate de germană şi ştii să operezi un PC. Candidatul ideal pentru acest post are gândire analitică, are spirit de echipă, este proactiv şi flexibil.
Până pe 31 martie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Lidl. Detalii găsiţi aici.

Lidl angajează omul potrivit pentru postul de asistent manager la Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, ştie să opereze în Visio, Excel, Word, PowerPoint şi vorbeşte limba engleză.
Candidatul ideal pentru acest post dovedeşte că are gândire analitică, că este rezistent la stres, că este orientat către rezultate, responsabil, de încredere, că este un bun comunicator şi organizator.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba germană.
Şi în acest caz, 31 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Lidl, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.